How to: de technologie van jouw motorfiets in detail

How to: de technologie van jouw motorfiets in detail

U heeft een nieuwe BMW Motorrad motorfiets gekocht? Het rijden van een motorfiets is de intensieve ervaring van snelheid, overhellen, geluid, genieten van de omgeving en eindeloos plezier met gelijkgestemden. Al bijna 90 jaar ontwikkelen specialisten en technici bij BMW Motorrad op maat gemaakte technische innovaties en oplossingen om u een onervaren rijervaring te doen beleven. Via onderstaande video's legt Xavier Winnepenninckx in detail uit hoe je de technologische snufjes van jouw motorfiets moet gebruiken.

TFT-KLEURENSCHERM

Het 5.7" TFT-kleurenscherm beschikt over een innovatief zeer verlicht informatiedisplay voor de motorsector. Het scherm geeft verschillende lijnen tekst en grafische weergaven weer, evenals andere informatie. Het gehele instrumentenpaneel wordt geregeld door een fotocel en wordt 's nachts of in tunnels automatisch verlicht.



CONNECTIVITY

De optionele accessoire BMW Motorrad Connectivity biedt motorrijders een intuïtieve oplossing voor dagelijkse navigatie, gebruik van multimedia en rij-gerelateerde informatie met de duidelijkste lay-out en intuïtieve bediening: het verbindt de motorfiets, smartphone en helm via Bluetooth, waardoor er compleet nieuwe mogelijkheden ontstaan. De multi-controller garandeert dat de functies altijd eenvoudig gebruikt kunnen worden. Het traditionele elektronische instrumentenpaneel maakt plaats voor een groot, helder TFT-display, dat de motorrijder continu toegang biedt tot navigatie, telefonische oproepen, media en extra voertuiginformatie, evenals informatie die eerder werd weergegeven, zoals snelheid en revs. En er zijn natuurlijk nog meer extra functies beschikbaar met de BMW Motorrad Connected App. Connectivity biedt motorrijders de mogelijkheid om zich te richten op wat echt belangrijk is: de te ontdekken wegen.



KEYLESS RIDE

Met Keyless Ride kan de sleutel van de motor in je zak blijven zitten. Want het sleutelloze systeem is bijzonder handig en stelt de motorrijder in staat om de motor te starten met een druk op de knop. Ook het stuurslot en de tankdop kunnen op die manier worden ontgrendeld. En daarmee luidt het devies: plaatsnemen en wegrijden!



Terug naar overzicht