De BMW R 1250 RT Option 719 - ***VERKOCHT***

De BMW R 1250 RT Option 719 - ***VERKOCHT***

Ultieme Luxe

Zoals BMW voor de auto's het 'individual' programma heeft, heeft BMW Motorrad ook voor de motoren een speciaal gamma: Option 719.

Geen gesleutel, geen verrassingen, geen compromissen. Met Option 719 krijg je een echt stukje BMW Motorrad geschiedenis. Vroeger werd dit nummer in de fabriek in Berlijn altijd al voor speciale producten gebruikt. Tegenwoordig staat Option 719 voor bijzondere designopties van hoge kwaliteit, waaronder de exclusieve lakkleuren en pakketten met gefreesde onderdelen, welke af fabriek geleverd worden. Ze geven je motorfiets een persoonlijke uitstraling met een zeer hoogwaardig karakter.

We stellen u hier de BMW Motorrad R 1250 RT voor in 'Blue Planet Metallic/Ivory', een kleur uit het option 719 gamma. De kleur waarin deze prachtige R 1250 RT komt is heel speciaal. Door de speciale verftechnieken krijgt de blauwe kleur een zeer diepe teint, zeker wanneer de motor in de zon staat of wanneer er in het algemeen veel licht op valt. De ivoorkleurige lijnen op de tank en zijkant zijn daarenboven met de hand aangebracht!

Alleen topstripers met bijzondere vaardigheden hebben de perfecte penseelstreek in zich. Door kostbaar handwerk ontstaat een uniek resultaat: De hoogwaardige striping zet de kroon op de tank en zijpanelen van de R 1250 RT,
Je motorfiets wordt uniek. Echt vakmanschap ontmoet een ultramoderne motorfiets. Dat is striping met passie en een goede traditie – sinds 1923 bij BMW Motorrad. Kijk even mee:Naast de speciale kleur is onze R 1250 RT ook uitgerust met het zadel uit het option 719 gamma:

Je voelt de kwaliteit en bespeurt de liefde voor het detail: niet verwonderlijk, want de beste mensen werken met uiterste zorgvuldigheid aan de Option 719 buddyseat – van de eerste snede tot en met de laatste naad. Zo ontstaat er topkwaliteit, een echt meesterwerk van de productiekunst. Meer nog: het oppervlak van de buddyseat is absoluut weerbestendig. En door de ruitvormig aangebrachte siernaden alsmede de ingestikte modelaanduiding een elegante verschijning.


Een zeer mooie en speciale 1250 RT dus!

En bij WInge Motors staat er een bijzonder rijjk uitgerust en mooi exemplaar op stock. Even kennismaken?

Onze R 1250 RT in 'option 719' Blue planet metallic/Ivory is uitgerust met vrijwel alle mogelijke opties uit het RT-gamma:

  • Comfort pack met uitlaat in chroom, centrale vergrendeling, RDC (bandendrukcontrole), anti-diefstal...
  • Touring pack met ESA dynamic, voorbereiding navigatie, verwarmd zadel, cruise control...
  • Dynamic pack met een pak licht- en rijopties: dagrijlicht, koplamp Pro en rijmodi Pro...
Daarnaast is hij uitgerust met DTC (Dynamic Traction Control), Keyless ride, schakelassistent Pro, natuurlijk het 'option 719' zadel, extra koplampen en zit er een uitbreiding op de garantie op tot 5 jaar!

***Onze R1250RT is intussen al naar een zeer gelukkige nieuwe eigenaar gegaan. Binnenkort komt er opnieuw een mooi exemplaar, dus hou zeker de site en onze nieuwsbrieven in het oog!***

Wil je meer te weten komen over deze prachtige motorfiets? Kom dan snel langs, we hebben er immers maar eentje van, of stuur een mailtje naar Jimmy of Stefaan voor een gepersonaliseerd voorstel!

Kijk intussen nog even mee naar enkele beelden van deze prachtige machine:


De comfortable BMW R1250RT toermotor, hier dankzij het option 719 pakket bijzonder elegant!

In het zonlicht komt het Blue Planet Metallic helemaal tot leven

Blue Planet Metallic/Ivory, prachtig diepe kleur in combinatie met de door specialisten handgeschilderde striping, alleen bij BMW Motorrad!

Het met de hand afgewerkte zadel met ruitmotief en ingestikte typebenaming. Bovendien verwarmd. Uniek!

Het dashboard van onze BMW R1250RT stockmotor is zeer volledig. Hier uitgerust met de optionele BMW navigator VI, te bedienen vanaf het stuur!

Ook andere motorfietsen van BMW kunnen met 'Option 719' elementen uitgerust worden. Alles weten van deze uitrustingslijn? Klik hier!

Terug naar overzicht