Winteractie Winge Motors

Winteractie Winge Motors

Zo veel redenen om nu je motor binnen te brengen voor je winternazicht!

Het seizoen is (bijna, want de dagen zijn nog steeds mooi!) zowat ten einde.

Tijd om je motorfiets binnen te brengen voor een onderhoud én hem gelijk ook klaar te maken voor volgend jaar! We geven je een pak redenen om het nu te doen:

Een jaar lang Road Assist


Jawel, je leest het goed! je krijgt een jaar lang mobiliteitsassistentie op je motorfiets, ongeacht de ouderdom én ongeacht het feit dat hij voordien niet bij ons is onderhouden. Meer weten? Klik hier.

20% korting op de BMW batterijlader


De batterij van je motor altijd in topvorm? Dan heb je zeker een BMW batterijlader nodig. Na de winter, druk op de knop en weg! Koop hem nu met 20% korting...

Prachtig Fleece dekentje '40 years GS'


Breng je motor tussen 3 november 2020 en 27 februari 2021 op onderhoud en je krijgt van ons een prachtig fleece dekentje '40 years GS'! Registreer je hier en breng de waardebon mee!

Op algemeen verzoek:


BMW verlaagde de prijzen voor een aantal serviceparts zoals batterijen, remschijven en remblokken. Nog een reden om zeker op je BMW servicepartner beroep te doen voor het onderhoud van je motor.

Gratis afhaal en bezorgdienst van je motor: PICK-UP AND HOME DELIVERY
Jouw haal- en brengservice tot aan de voordeur

Het volle leven van alledag en dan moet je motor nog eens voor service, onderhoud of herstelling worden weggebracht. Met onze service 'pick-up and delivery' kan je nu ontspannen afspraken maken met jouw BMW Motorrad partner. Wij halen je bike stipt op tijd op voor de afspraak en brengen hem nadien terug naar huis. De benodigde services worden snel uitgevoerd en je machine is altijd in topconditie, gemakkelijk én tijdsbesparend voor jou! En GRATIS!! Gewoon voor 31/12 je onderhoud plannen, wij doen op jouw vraag de rest...


Speciaal uitgerust om je motor veilig en droog te vervoeren...


Geen tijd? We komen GRATIS je motor halen en terugbrengen...Terug naar overzicht