Schrijf je in voor een basis training offroad motorrijden

Schrijf je in voor een basis training offroad motorrijden

Schrijf je nu in voor een basis training offroad motorrijden in samenwerking met Backtrail met max 10 deelnemers! Afspraak op zondag 3 oktober van 9u tot 16u30 in Geraardsbergen.

 • Wanneer: Zondag 3 oktober 2021 van 9u tot 16u30.
 • Waar: Geraardsbergen – deelnemers rijden individueel naar het terrein.
 • Kostprijs: Voor de training betaal je € 175 per persoon inclusief koffie & ontbijtkoek, lunch + drankje en certificaat. Wens je liever niet met jouw motor de training te volgen of rij je graag eens met de laatste nieuwe GS-modellen, dan kun je bij Back Trail terecht voor een huurmotor*.
  • BMW F 750 GS: € 150/dag
  • BMW F 850 GS: € 150/dag
  • BMW F 850 GS Adventure: € 150/dag
  • BMW R 1250 GS: € 150/dag
  • BMW R 1250 GS Adventure: € 150/dag
De Basis Training is voor wie voornamelijk ervaring heeft in het rijden op asfalt en zichzelf wil uitdagen in het offroad rijden. We starten van nul en leggen voornamelijk de focus op de verschillende basistechnieken van het offroad rijden. Geleidelijk aan maken we de oefeningen iets moeilijker, zodat er sprake is van een leercurve waarbij rekening wordt gehouden met ieders persoonlijke comfort zone en waar er steeds voldoende aandacht is voor individuele feedback.

In de voormiddag na wat theorie en een eerste uitdagende opwarmingsoefening leren we voeling krijgen met de kijktechniek, de correcte houding, counter-balancing, korte bochten, … In de namiddag nemen we meer tijd om meer doorgedreven oefeningen te bespreken, zoals emergency stops, rijden in smalle geulen, nemen van obstakels, ...

Het is niet verplicht om met noppenbanden te rijden. Heeft het net geregend of zal het regenen die dag, dan kunnen noppenbanden handig zijn. Beschik je niet over een Allroad, dan kan je steeds bij ons terecht voor een geschikte huurmotor.

De oefeningen worden je aangeleerd door een BMW Certified Offroad Instructeur. Om de individuele benadering te garanderen beperken we de groep steeds tot maximaal 10 deelnemers.

Schrijf je in

Deelnemer betaald ter plaatse: cash of via mobile QR of met Payconicq. Facturen op naam van de deelnemer zijn uiteraard steeds mogelijk.

* Schade aan motoren zijn voor rekening van Back Trail tenzij we spreken over ernstige schade, misbruik, etc. De kosten voor reparatie zullen i.s.m met de deelnemer besproken worden en op hem/haar verhaald worden. De motoren zijn BA verzekerd. Ter info: we hebben nog nooit geen factuur moeten sturen naar een van onze deelnemers voor schade aan een van de motoren.

Terug naar overzicht