Het avontuur van je leven!

21 & 22 juli

Het avontuur van je leven!

23/07/2023 Update:
Ondertussen is de "BMW Motorrad Pre Qualifier GS Trophy" voor het "BeNeLux team" achter de rug.
De eerste 10 Belgische en 10 Nederlandse mannen en telkens de 2 beste vrouwen mochten zich kwalificeren voor een plaats in de BeNeLux finale tijdens het weekend van 8-9-10 september 2023.
Deze 24 deelnemers gaan er strijden voor de eerste 3+2 plaatsen voor het BeNeLux mannen of vrouwen team dat in 2024 naar de internationale finale mag in Namibië.

Vanuit Winge Motors waren er 5 enthousiaste deelnemers aanwezig!
Deze mochten 22 proeven afleggen, van een hoog touwen parcours, pistool schieten, een zoektocht in een bos, tot de meest uitdagende behendigheidsproeven op een GS.
Je hebt het misschien gevolgd via onze social Media kanalen of via de pers ?

Het was voor de 99 deelnemers een unieke ervaring die we ons nog lang gaan herinneren.
2 van onze 5 deelnemers haalden een finale plaats!
Zo gaan Capoen Jimmy (4e Belgische plaats) en Karen Weckx (1ste Belgische dame) door naar de finale in Wales.
Deze mochten onmiddellijk naar huis rijden met de unieke "BMW R 1250 GS Rallye Trophy Edition" om zich verder voor te bereiden voor de BeNeLux finale op 8-9-10 september in Wales, waar er gestreden wordt voor de top 3, en een ticket naar de internationale BMW GS TROPHY in Namibië.

Wij wensen deze finalisten veel succes!
Wordt vervolgd.

#BMWMOTORRADBELUX
#BMWMOTORRADNEDERLAND
#BACKTRAIL
#BERTT
#MOTORPROFESIONAL
#WINGEMOTORS21 & 22 JULI 2023 - HET BEGINT MET DE PRE-QUALIFIER.

De International GS Trophy is geen individuele rally, maar een teamsport. Veel proeven vergen samenwerking en niet alle proeven zijn rijtests. Deelnemers overnachten bijvoorbeeld in een bivak. En alleen teams die respect hebben voor de natuur, zorgvuldig omgaan met de machines - en vriendschappelijk met elkaar - zijn succesvol.

Ervaren GS-rijders kunnen zich kwalificeren voor een plaats in het herenteam (bestaande uit 3 personen) en het damesteam* (bestaande uit 2 personen). Deze kwalificatie vindt plaats tussen 8 en 10 september aanstaande in Walter's Arena in het Verenigd Koninkrijk.

Goed nieuws: België en Nederland mogen voor het eerst samen een team sturen om mee te dingen voor een plaatsje in de volgende GS Trophy.

Om één van de 20 kandidaten te worden die in het Verenigd Koninkrijk strijdt om een plaats in het team, zul je moeten deelnemen aan de Pre-Qualifier. Deze pre-kwalificatie wordt op vrijdag 21 en zaterdag 22 juli gehouden in en rondom Loon op Zand en biedt plaats aan 80 GS-rijders uit België en Luxemburg waarbij de beste 10 door gaan naar de officiële kwalificatie in het Verenigd Koninkrijk.

Wacht niet te lang, alleen de eerste 80 personen die zich inschrijven kunnen aan het evenement deelnemen.

*Afhankelijk van de internationale score in de finale zal dit Belgisch/Nederlands team daadwerkelijk deelnemen aan de Int. GS Trophy 2024.

Inschrijven doe je hier: Ik ga de uitdaging aan en wens mij in te schrijven!
Terug naar overzicht